Om Joakim

Joakim
Decade skapades 2001 och drivs av mig Joakim Wigren, en +50 årig nyfiken entreprenör. Intresset för internet tog fart i mitten på 90-talet, marknadsföring och användbarhet var ett stort intresse innan det. Med bred kunskap och lång erfarenhet kan jag bidra till eller ta hand om komplexa projekt. Min roll är i huvudsak projektledning och strategi. Därifrån samlar jag ihop den arbetsgrupp som är mest relevant för situationen. Jag har även egen erfarenhet av utveckling/programmering, design, copy, fotografering, automatisering och smarta hem.

Som ung livnärde jag mig på cykeluppvisningar (bmx) ett antal år och fick genom det mer nyfikenhet på marknadsföring och reklam. Efter diverse utbildningar och olika tjänster började jag få ett allt tydligare intresse för internet, digital media och smarta hem. Entreprenörskap, projekt och strategi har alltid lockat mig. 

Jag är utbildad projektledare inom digitala media och internet med fokus på kundnytta, användbarhet, och funktionalitet. Med 20 års erfarenhet av entreprenörskap och internetprojekt har jag bla arbetat med och ansvarat för ett stort antal större och mindre produktioner. Det har gett mig en bred kunskap, allt från strategi, förhandling och affärsutveckling till design och programmering.

Under åren har jag även startat och drivit webbportalen Allergimat.com som anses landets största inom matallergier, och startade och drev agenturen för bilbanan Darda. Världens snabbaste bilbana utan ström. Med flera andra projekt. Personlig utveckling, både fysisk som själslig är intressant för mig, likaså dialog, förhandling och kommunikation. Allt från hur vi fungerar och känner inombords, till hur långt vi orkar springa.
Ödmjuk men envis :).